Ось і закінчилась табірна зміна!

Швидко промайнули дні табірної зміни. Скільки було цікавого: екскурсії на страусину ферму та на конеферму, Малу Південну залізницю, місто Динозаврів. На Кулінічівському хлібозаводі власноруч зліплені круасанчики та можливість пригостити ними близьких. Ботанічний сад вразив красою і неповторністю. Залюбки молодші школярі відвідали атракціони парку ім. О.М.Горького.

Старші учні стали гостями лабораторій Харківського державного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди, міського центру зайнятості. Учні брали участь в урочистих заходах до Дня Захисту дітей .

За період роботи табору діти відвідали музеї: Художній, Історичний, Літературний, Морський, театри, зоопарк, виставки, обласний палац дитячої та юнацької творчості. Із задоволенням вихованці табору приймали участь у програмах, організованих клубами „Сузір’я” та «Світанок», Центром дитячої та юнацької творчості № 3 Харківської міської ради та дитячою обласною бібліотекою.

З попередження шкідливих звичок пройшли тренінги „Проти залежностей”, "Формування навичок здорового способу життя" в рамках програми „Діалог”. Було організовано розвивально-корекційну роботу психолога з учнями початкових класів.

Під час роботи табору старшокласники продовжили шефську роботу з учнями початкових класів. Старші учні не тільки виступали в ролі членів журі, але й допомагали в організації щоденної роботи.

Кiлькiсть переглядiв: 89

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.