Шановні учні та батьки! Звертаємо Вашу увагу на те, що для оформлення пільгового проїзду школярам потрібно оформити проїзний квиток

Звертаємо Вашу увагу на те, що для оформлення пільгового проїзду школярам потрібно оформити проїзний квиток. Для цього до ліцею класному керівникові ви надаєте: - заяву від батьків; - ІПН дитини; - учнівський квиток (продається в газетних кіосках, переходах метро); - фото дитини на документи - 1 шт.

Звертаємо Вашу увагу, що директор Департаменту інфраструктури Сергій Дульфан повідомив, що рішення Харківської міської ради про забезпечення пільгового проїзду в пасажирському транспорті деяким категоріям громадян стосується тільки членів місцевої територіальної громади.

«Держава переклала забезпечення компенсації за перевезення пільгового контингенту на плечі місцевих бюджетів. Тому все, що приймається Харківською міськрадою, тепер має стосунок тільки до жителів міста, і тільки вони мають право цим користуватися. Така вимога закону. Єдиним винятком є тимчасово переміщені особи, які мають такі ж права, як і члени територіальної громади», - зазначив Сергій Дульфан.

Він також повідомив, що крім пільги на проїзд в наземному електричному транспорті і метро міська влада зараз займається питанням надання пільгового проїзду в автобусах.

Кiлькiсть переглядiв: 89

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.